Sajtovi na klik

SAJTOVI POŽAREVAC

Izrada sajtova Požarevac

Zajedno možemo sve! Ukoliko ste pokrenuli mikro biznis ili ste tek otvorili firmu, a niste zadovoljni njenim poslovanjem, možete se obratiti nama jer vam mi nudimo izradu sajta po povoljnoj ceni. Izrada sajta je bitna odluka za svaku firmu, odnosno svako preduzeće jer je danas praktično nemoguće zamisliti ozbiljnu firmu bez sajta.

U zavisnosti od vaših potreba i opredeljenja, mi vam možemo ponuditi različite pakete. Ako ste tek otvorili firmu, ne pružate veliki broj usluga, a namera vam je da se u budućnosti razvijate, vaš izbor bi mogao biti Paket Simple. Cena ovog paketa je 70 evra, a podrazumeva izradu tzv. one page sajta.

One page sajtovi su sajtovi sa jednom stranom, koji su u poslednjih par godina izuzetno popularni. Zahvaljujući moćnim animacijama i lepom dizajnu, moći ćete da se predstavite potencijalnim klijentima na veoma efektan način. Prednost ovog sajta u odnosu na druge je u njegovoj ceni, modernom izgledu i efektnosti. S druge strane, glavni nedostatak je nedovoljna količina sadržaja jer kompletan sadržaj se smešta na samo jednu stranu, a prenatrpanost strane bi mogla uticati na njegovu preglednost. Zbog toga se na ovoj vrsti sajta smešta nekoliko najvažnijih informacija, kontakt forma i manji broj fotografija. Dobra stvar je što kasnije već postojeći sajt možete nadograditi novim stranama od sajta sa jednom stranom napraviti veći sajt.

Ukoliko poslujete duže vreme, imate veći broj usluga, veliki broj fotografija i informacija koje je potrebno smestiti na sajt, naša preporuka su sajtovi iz dva paketa. To su paketi Light i Super. Cena ovih paketa je od 150 do 300 evra. Sajtovi iz ove grupe su zgodni za mala i srednja preduzeća koja pružaju veći broj usluga, imaju potrebu sa prikupljanjem informacija o novim klijentima, nameravaju da kroz uslugu optimizacije unaprede rangiranje sajta što bi im dovelo nove klijente. Ovakvi sajtovi su ujedno i najtraženiji na tržištu.

Pored malih sajtova, u našoj ponudi su i veliki, moćni sajtovi, sa različitim funkcijama, login formama, moćnim animacijama. To su veliki sajtovi sa neograničenim brojem stranama i unapređenom optimizacijom. Ovakve sajtove preporučujemo velikim preduzećima i firmama, naročito onim firmama koje svoje poslovanje delom ili u potpunosti zasnivaju na online povezivanju. U ovu grupu sajtova spadaju i internet prodavnice.

Za koji god paket da se odlučite, imajte u vidu će se naš odnos zasnivati na potpisivanju ugovora koji je pravno obavezujući. Na ovaj način u pravnom smislu obezbeđujemo zaštitu vama kao klijentu da ćete dobiti ono što ste platili i nama koji smo zaduženi da vam obezbedimo ono što ste zahtevali, a da ćemo za to biti plaćeni u skladu sa navedenim cenama. Što bi u našem narodu rekli: „Čist račun, duga ljubav“.

Izrada sajta Požarevac po povoljnim cenama za sve klijente koji žele više od svog poslovanja. Osim usluga izrade sajta, našim klijentima obezbedili smo i uslugu optimizacije sajta u cilju boljeg rangiranja u google i drugim pretraživačima, kao i usluge digitalnog marketinga na društvenim mrežama. O ovim uslugama, možete više saznati klikom ovde.

Nadamo se da ćete nas kontaktirati i pružiti nam priliku da unapredimo vaše poslovanje jer zajedno možemo sve!

KONTAKT:

Broj telefona: + 381 60 444 10 46

E-mail: info@sajtovinaklik.com

Radno vreme: 8-20 (pon-ned)

POVEZANE STRANE:

* Sve cene su sa uračunatim porezom. Za kombinovanje različitih paketa odobravamo dodatne popuste.