Sajtovi na klik

INTERNET MARKETING

Internet Marketing

Ako ste pažljivo pročitali prethodni tekst, mogli ste videti da instant pozicioniranje sajta ne postoji. Zapravo, ovo je samo delimično tačno i odnosi se samo na organsku pretragu. Ukoliko želite instant prvo mesto u google pretrazi, mi vam je možemo omogućiti praktično već od današnjeg dana. Verovatno već pretpostavljate da se radi o plaćenim internet oglasima.

GOOGLE REKLAMA

Google reklama je najjednostavniji (ne i najjeftiniji) način da vaš sajt izbije na prvu poziciju u google pretrazi. Naši stručnjaci sa velikim iskustvom u internet marketingu, osim što će vaš sajt postaviti na prvo mesto u google reklami, učiniće i da vas reklama ne košta mnogo. 

Kada je reč o google reklami, potrebno je da znate da cena za plaćeni google oglas zavisi od velikog broja faktora. U najčešće se ubrajaju konkurencija, kvalitet sajta i samog oglasa, kao i vreme prikazivanja reklame. Jasno je da će cena klika biti mnogo veća za ključnu reč pvc stolarija nego za koktel pecivo. Razlog je jednostavan, kada analizirate google pretragu, mnogo je više sajtova koji nude usluge u oblasti ugradnje pvc stolarije nego prodaje koktel peciva. Međutim, gustina ključne reči je samo jedan od faktora koji utiču na cenu klika.

Ukoliko vas zanima google reklama, pozovite nas jer su konsultacije apsolutno besplatne, a našim stručnjacima će biti zadovoljstvo da razgovaraju sa vama.

Marketing - Društvene Mreže

MARKETING PREKO DRUŠTVENIH MREŽA

U zavisnosti od delatnosti kojom se bavite, jedan od načina privlačenja klijenata su i društvene mreže. Ukoliko vam je potrebno podešavanje reklame i vođenje reklamnih kampanja preko društvenih mreža, kao što su facebook ili instagram, možete nas kontaktirati. Naši stručnjaci će sa zadovoljstvom uraditi marketing kampanju za koju smo apsolutno sigurni da će vam vratiti uloženi novac, ali i omogućiti da zaradite na njoj.

KONTAKT:

Broj telefona: + 381 60 444 10 46

E-mail: info@sajtovinaklik.com

Radno vreme: 8-20 (pon-ned)

POVEZANE STRANE:

* Sve cene su sa uračunatim porezom. Za kombinovanje različitih paketa odobravamo dodatne popuste.