Sajtovi na klik

OPTIMIZACIJA

Optimizacija sajta

Verujemo da ste više puta do sada čuli šta je SEO. Ipak, mi ćemo vam ovde još jednom ukratko objasniti značenje ovog termina, a što je još važnije i njegov značaj za vaš sajt.

SEO predstavlja optimizaciju sajta za pretraživače. Sam termin je zapravo skraćenica od engleskih izraza Search Engine Optimization. Optimizacija ili SEO podrazumeva niz aktivnosti koje su usmerene na adaptaciju vašeg sajta za najpopularnije internet pretraživače, kao šti su Google, Yahoo, Bing i drugi. 

Svakako, većina klijenata želi da bude što bolje pozicionirana u google pretrazi, što je potpuno razumljivo jer je google pretraživač najčešće korišćeni pretraživač naročito na našim prostorima. Ipak, bitno je da kada radite sajt računate i na saobraćaj koji dolazi sa pretraživača kao što su yahoo ili bing koji su naročito popularni u pojedinim zemljama.

Zašto je bitno poštovanti pravila SEO optimizacije. Pravilno optimizovan sajt pomaže svim pretraživačima da sajt bude brže indeksiran i bolje pozicioniran u pretrazi.

Da li vam mi možemo pomoći?

Svakako da vam možemo pomoći jer primarna delatnost kojom se bavimo odnosi se na kreiranje i optimizaciju sajtova.

Ipak, kako insistiramo na zadovoljstvu naših klijenata, želimo da naglasimo da vam niko ne može apsolutno garantovanti prvo mesto u google pretrazi, još manje vam to može garantovati u roku od par nedelja ili mesec dana. Uz pravilno optimizovan, možemo vam garantovati pozicioniranje vašeg sajta u prvih dvadeset sajtova u google pretrazi i to u roku od najmanje tri meseca. Iskustvo je na našoj strani i uvek smo otvoreni prema našim klijentima, krajnje iskreno pristupamo u postavljanju rokova, jer je interes naših klijenata na prvom mestu. Želimo da znate i da ukoliko vam neko obeća instant prvu stranu u pretraživačima, ili je reč o čistoj prevari ili to postiže neetičkim metodama, što će neminovno voditi penalizaciji vašeg sajta od google pretraživača. Jednom penalizovani sajt, kasnije je teško vratiti na visoke pozicije.

Ukoliko vam je potrebna optimizacija, naši stručnjaci su vam na raspolaganju svakog dana od 8 do 20 časova. Sve konsultacije su apsolutno besplatne, a nama će biti zadovoljstvo da porazgovaramo sa vama.

KONTAKT:

Broj telefona: + 381 60 444 10 46

E-mail: info@sajtovinaklik.com

Radno vreme: 8-20 (pon-ned)

POVEZANE STRANE:

* Sve cene su sa uračunatim porezom. Za kombinovanje različitih paketa odobravamo dodatne popuste.