Sajtovi na klik

SAJTOVI IZRADA

Izrada sajtova

Sajtovi izrada, povoljna cena – moderan dizajn – odličan kvalitet. Uverite se zašto se sve više klijenata odlučuju da im mi izradjujemo sajtove. Kod nas dobijate maksimalan kvalitet uz najpovoljniju cenu, garanciju od jedne do dve godine (u zavisnosti od odabranog paketa), mogućnost redovnog održavanja sajta, pružanja usluga internet marketinga i reklamiranja preko društvenih mreža. Svi usmeni dogovori postaju deo pisanog ugovora kao deo pravne zaštite za obe strane. Mi vam nećemo obećavati kule i gradove, ostaćemo maksimalno otvoreni i korektni prema vama i perspektivi vašeg sajta.

ŠTA DOBIJAM IZRADOM SAJTA?

Izrada sajta omogućava vam veću vidljivost na internetu. Potpuno je jasno da napravljen sajt neće nužno značiti i prvu stranu u google pretrazi, medjutim, ukoliko je sajt dobro optimizovan i ukoliko se odlučite na trajniju saradnju sa nama, u roku od svega nekoliko meseci videćete kako se vaš sajt penje u google i drugim pretraživačima. Prva strana u google pretrazi donosi vam i značajno veći obim posla, ali uvek morate imati na umu, da osim vas, prvu stranu žele i svi oni koji se bave istom delatnošću, a imaju sajt duže ili kraće od vas.

KAKO DA NAPRAVLJEN SAJT BUDE NA PRVOJ STRANI?

Nakon što vam izradimo sajt, njegova indeksacija će biti ubrzana preko google search console. Tokom izrade sajta, uradićemo kvalitetnu osnovnu optimizaciju, koja će pomoći u njegovom boljem rangiranju. Medjutim, ukoliko želite da vaš sajt bude na prvoj strani, morate nastaviti rad na njemu. Jednom završen, a potom „zapušten“ sajt nikada neće doći na prvu stranu. Zbog toga svim našim klijentima obavezno preporučimo i našu uslugu optimizacije sajta. Na vama je da prihvatite ili ne prihvatite naše savete.

SAJTOVI IZRADA

Danas se izrada sajta nudi po najrazličitijim cenam. Na internetu možete pronaći široki cenovni raspon koji se kreće od par hiljada do par desetina ili stotina hiljada dinara. Za kog „majstora“ ćete se odlučiti zavisi isključivo od vas. Mi se trudimo da ostanemo cenovno konkurentni na tržištu, a za kvalitet vam garantujemo. Dakle, ukoliko se odlučite za izradu sajta kod nas, radujemo se budućoj saradnji. Biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate, a to možete učiniti bilo pozivom na naše brojeve telefona, bilo popunajvanjem kontakt forme sa naše kontakt strane.

KONTAKT:

Broj telefona: + 381 60 444 10 46

E-mail: info@sajtovinaklik.com

Radno vreme: 8-20 (pon-ned)

POVEZANE STRANE:

* Sve cene su sa uračunatim porezom. Za kombinovanje različitih paketa odobravamo dodatne popuste.