Sajtovi na klik

IZRADA SAJTOVA

Izrada sajtova

Izrada sajtova po povoljnim cenama. Ukoliko vam je potrebna izrada sajtova na pravom ste mestu. Kod nas možete dobiti moderan sajt po izuzetno povoljnim cenama.

U zavisnosti od vaših potreba možete se odlučiti za vrstu sajta koji najbolje odgovara vašim poslovnim potrebama. Za male preduzetnike i firme, koji ne pružaju veliki broj usluga i imaju potrebu da se predstave svojim sadašnjim i budućim klijentima, možemo predložiti izradu one page sajta. Ova vrsta sajtova je danas izuzetno popularna i zahvaljujući moćnim animacijama izgledaju prilično moderno. Osim toga, one page sajtovi se završavaju u kratkom roku i spadaju u sajtove nižeg cenovnog ranga. Kod nas one page sajt možete dobiti po ceni već od 7.000 dinara.

Ukoliko vaša firma potpada pod kategoriju srednjih ili većih, ukoliko pružate više različitih usluga, preporučujemo vam light ili super paket. Ovi paketi pripadaju kategoriji sajtova srednjeg cenovnog ranga, imaju između 10 i 30 strana i cena izrade ovih sajtova kreće se izmedju 150 i 300 evra. Osim broja strana, ukoliko se opredelite za ovu vrstu sajta, dobijate i različite kontakt forme, do deset poslovnih mejl adresa, kao i mogućnost izrade newsletter-a. Ukoliko ste vlasnik velike firme ili želite internet prodavnicu nudimo vam naš premium paket koji podrazumeva neograničeni broj strana, postavljanje internet prodavnice unikatnog dizajna i unos do 300 proizvoda.

Svi sajtovi koje izradjujemo prilagodjeni su za sve vrste uredjaja (mobilne telefone, tablete, lap top i desktop računara različitih dijagonala).

Ukoliko vam je potrebna izrada sajta, pozovite nas svakog dana, a mi ćemo se potruditi da vam damo najbolju ponudu.

Osnovne cene za izradu sajtova možete videti klikom ovde.

ŠTA KADA DOBIJEM SAJT?

Kod nas sajt dobijate po sistemu ključ u ruke. Nakon što vam završimo sajt, na vama je da se odlučite da li želite da nastavite sami da upravljate njime uz uputstvo koje vam dajemo ili želite da upravljanje prepustite nama. Obe opcije imaju svojih prednosti, ali i mana. Naravno, ukoliko se odlučite da prepustite da vam mi vodimo sajt jedina mana je što ćete za tu uslugu morati da izdvajati odredjeni iznos na mesečnom nivou koji zavisi od obima posla i može se plaćati po radnom satu ili po ugovorenoj ceni. Prednost ove opcije je činjenica da garancija koju vam dajemo u tom slučaju važi neograničeno vreme, odnosno sve vreme dok vam mi ažuriramo sajt, sajt je pod garancijom, a paralelno sa ažuriranjem možemo ugovoriti i uslugu optimizacije u cilju boljeg rangiranja sajta u google i drugim pretraživačima. Ukoliko se odlučite da sami preuzmete upravljanjem i ažuriranjem sajta, garantni rok je ograničen u skladu sa paketom za koji se opredelite, ukoliko niste vešti i nemate iskustvo u pogledu optimizacije sajtova, nećete moći da naročito poboljšate poziciju sajta u pretraživačima, što znači da nećete moći da računate na nove klijente koje će vam donositi sajt i njegova uloga će biti više informativne prirode. Prednost ove opcije ogleda se u činjenici da nećete izdvajati novac za ažuriranje i vodjenje sajta jer ćete to sami raditi.

ZAŠTO JE OPTIMIZACIJA BITNA?

Optimizacija sajta je jako bitna. Kada birate osobu ili agenciju koja će vam raditi sajt od velikog je značaja kako će vam uraditi osnovnu optimizaciju. Optimizacija podrazumeva niz radnji koje se sprovode na sajtu u cilju njegove bolje pozicije u pretraživačima. Prva strana u pretraživačima donosi vam i mogućnost privlačenja klijenata. Više u o usluzi optimizacije pročitajte klikom ovde.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za koju god opciju da se odlučite ili ne odlučite, mi vam stojimo na raspolaganju. Možete nas pozvati ili popuniti formular na kontakt strani. Konsultacije su apsolutno besplatne.

KONTAKT:

Broj telefona: + 381 60 444 10 46

E-mail: info@sajtovinaklik.com

Radno vreme: 8-20 (pon-ned)

POVEZANE STRANE:

* Sve cene su sa uračunatim porezom. Za kombinovanje različitih paketa odobravamo dodatne popuste.