Sajtovi na klik

Izrada sajtova Subotica

Ukoliko živite u Subotici ili se bavite izdavanjem potreban vam je sajt, agencija Memo je pravi izbor za vas. Naša agencija posluje sa velikim uspehom od 2011. godine. Pružamo usluge u oblasti izrade sajtova i internet marketinga i iz godine u godinu beležimo sve veći broj klijenata. 

Agencija Memo pruža usluge na teritoriji čitave Srbije, regiona i Evrope. Naši klijenti su u Bosni i Hercegovini, Nemačkoj, Sloveniji, Crnoj Gori i drugim državama. Na teritoriji Srbije sarađivali smo sa firmama i fizičkim licima iz Prijepolja, Novog Sada, Smedereva, Beograda, Kragujevca, Aranđelovca i svih drugih većih i manjih mesta.

Ako se odlučite za izradu sajta, mi vam nudimo sajt po izuzetno povoljnim cenama. Cene naših usluga možete videti klikom ovde. Dakle, ako vam je potreban sajt, Izrada sajtova Subotica vam je na raspolaganju svakog dana od 8 do 20 časova, a po potrebi možemo organizovati sastanak preko Zoom-a ili uživo kako bismo dogovorili uslove izrade. Za sve projekte potpisujemo ugovor koji je obavezujući za obe strane. Mi se obavezujemo da ćemo sajt završiti u propisanom roku po unapred definisanoj ceni, vaša obaveza je da završen sajt isplatite u celosti. Sve cene koje su prikazane na sajtu su sa uračunatim porezom u dinarskoj protivvrednosti.

Bitno je i da nagalasimo da je izrada sajta samo prvi korak u procesu vašeg predstavljanja u digitalnom svetu. Ukoliko niste organizacija, udruženje ili kompanija kojoj je potreban sajt samo kako bi se predstavila klijentima koji ciljano dolaze da vide sajt ili najnovije vesti, već želite da zahvaljujući poziciji sajta ostvarite i profit, moramo vam napomenuti da sama izrada sajta najčešće neće biti dovoljna. Stara izreka glasi, da ako želiš nekoga da ubiješ, a da ga niko ne pronađe, sahrani ga na drugoj strani google-a. Dakle, ako želite da vas budući klijenti pronalaze preko google pretražiavča, najčešće će vam biti potrebno i nešto više truda od same izrade sajta. Ovaj „trud“ se stručno zove optimizacija.

KONTAKT:

Broj telefona: + 381 60 444 10 46

E-mail: info@sajtovinaklik.com

Radno vreme: 8-20 (pon-ned)

POVEZANE STRANE:

* Sve cene su sa uračunatim porezom. Za kombinovanje različitih paketa odobravamo dodatne popuste.