Sajtovi na klik

IZRADA SAJTOVA BEOGRAD

Izrada sajtova

Izrada sajtova Beograd po najpovoljnijim cenama. Ukoliko vam je potreban sajt, ponudićemo vam moderan dizajn po povoljnoj ceni. Bez obzira da li vam je potrebna jedna ili pedeset i jedna strana, naš tim stručnih ljudi pažljivo će pristupiti svakom detalju zbog čega verujemo da ćete biti prezadovoljni. Sigurni smo da nudimo najpovoljniju cenu izrade u odnosu na kvalitet.

Izrada sajtova Beograd za firme, fizička i pravna lica. Ukoliko ste vlasnik firme i imate razvijen biznis, a potrebna vam je izrada sajta kako biste se bolje predstavili, mi vam nudimo različite pakete. Za veće firme, svakako preporučujemo sajtove sa više strana. U okviru paketa light možete se opredeliti za osnovni sajt sa deset strana, koji uključuje pravljenje kontakt forme i povezivanje sa društvenim mrežama. Ukoliko vam je potreban napredniji sajt, koji će osim kontakt forme sadržati i naprednije animacije, newsletter način povezivanja sa klijentima ili logovanje na pojedine strane, onda vam preporučujemo da se opredelite za neki od dva ponudjena paket, paket super i paket premium. Svakako, na nama je da učinimo da budete zadovoljnim krajnjim proizvodom, a vi ćete se opredeliti za paket u skladu sa vašim potrebama.

DA LI SAJT MOŽE DA DOVEDE NOVE KLIJENTE?

Najjednostavniji odgovor na ovo pitanje bi mogao da bude: „I može i ne može“. Da pojasnimo odgovor.

U zavisnosti od delatnosti kojom se bavite, nekada će biti dovoljno da se na sajtu uradi osnovna optimizacija i da sajt po ključnim rečima dodje na prvu stranu u google pretraživaču. Jedan od takvih sajtova koji smo radili je za firmu koja se bavi cnc obradom metala. Osim osnovne optimizacije, za potrebe ove firme radjena je i napredna optimizacija, ali je sajt već nakon mesec i po dana bio na prvoj strani. Pošto je izbio na prvu stranu klijent se opredelio da više ne radi optimizaciju sajta i naša saradnja je tada završena, a sajt je ostao na prvoj strani.

S druge strane, postoje sajtovi koji nikada ne izbiju na prvu stranu. Na takvim sajtovima je obično urađena loša osnovna optimizacija i oni su od starta završili na „google smetlištu“. Ipak. čak i za ove sajtove moguće je popraviti poziciju, ali ukoliko se u osnovi ne uradi dobra optimizacija, najbolje je odraditi kompletan redizajn sajta i nakon toga ga postepeno popeti u pretraživačima.

Kada je reč o sajtovima za delatnosti gde vlada velika konkurencija, kao što su na primer električarski, vodoinstalaterski i drugi zanatski sajtovi koji podrazumevaju hitne intervencije, na njima je napredna optimizacija obavezna, a najčešći rok u kojem dolaze na prve dve strane je izmedju tri i šest meseci.

Dakle, da zaključimo, sajtovi koji dovode nove klijente moraju biti na nekoj od prve dve strane u google pretraživaču imajući u vidu da danas više od 70% uslužne delatnosti pronalazi na internetu. Da bi došao na visoku poziciju, sajt je potrebno redovno održavati od strane stručnjaka. Svi sajtovi koji su u našem sistemu održavanja nalaze se na visokim pozicijama.

KAKO DO NOVOG SAJTA

Izrada sajtova Beograd nudi najpovoljnije cene sajtova. Najlakši način da dodjete do novog sajta je da nas pozovete ili popunite formular sa naše kontakt strane. Nakon toga sledi dogovor i ako nas ne deli više od pedesetak kilometara organizujemo sastanak uživo, tako što će neko od naših zaposlenih doći u zakazano vreme na zakazano mesto. Pošto se usaglasimo oko vaših potreba i odabrete paket koji vam odgovara pristupamo potpisivanju ugovora. Potpisivanje ugovora smatramo vrlo važnim segmentom u čitavom procesu. Ugovor predvidja obaveze za obe strane. Vi kao naručilac posla se obavezujete da u roku od tri dana uplatite avans u iznosu od 50%.

Nakon uplate avansa na naš tekući račun, pristupa sa izradi sajta. Broj neophodnih dana za izradu sajta je preciziran paketom koji odaberete uz dozvoljeno odstupanje za super i premium paket do 10 radnih dana u zavisnosti od kompleksnosti vaših zahteva.

Dok je sajt još u izradi, šaljemo vam urađeno na pregled kako bismo već tokom izrade sajta mogli izvršiti korekcije, što značajno ubrzava proceduru same izrade. Kada je sajt završen u potpunosti, predajemo vam ga po principu ključ u ruke, a vi preostalih 50 % ugovorene cene uplaćujete na račun. Na ovaj način završena je faza izrade sajta.

Ukoliko se nakon izrade sajta odlučite da nam poverite održavanje sajta, potpisujemo novi ugovor koji precizira dalje obaveze obe strane. Poptuna garancija na izradu sajta odnosi se samo ukoliko sajt ostaje u našem sistemu održavanja. Ukoliko se odlučite za samostalno ažuriranje, sve potencijalne teškoće u funkcionisanju sajta koje su prouzrokovane nestručnim rukovanjem ne podležu garanciji i njihovo ispravljanje se dodatno plaća.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve informacije oko izrade sajta možete nas dodatno kontaktirati. Mi ćemo vam rado odgovoriti na sve vaše nedoumice.

KONTAKT:

Broj telefona: + 381 60 444 10 46

E-mail: info@sajtovinaklik.com

Radno vreme: 8-20 (pon-ned)

POVEZANE STRANE:

* Sve cene su sa uračunatim porezom. Za kombinovanje različitih paketa odobravamo dodatne popuste.