Sajtovi na klik

SAJTOVI SMEDEREVO

Izrada sajtova Smederevo

Ukoliko živite u Smederevu i potreban vam je sajt, agencija Memo je pravi izbor za vas. Naša agencija posluje sa velikim uspehom od 2011. godine. Pružamo usluge u oblasti izrade sajtova i internet marketinga i iz godine u godinu beležimo sve veći broj klijenata. 

Agencija Memo pruža usluge na teritoriji čitave Srbije, regiona i Evrope. Naši klijenti su u Bosni i Hercegovini, Nemačkoj, Crnoj Gori i drugim državama. Na teritoriji Srbije sarađivali smo sa firmama i fizičkim licima iz Prijepolja, Novog Sada, Smedereva, Beograda, Kragujevca i svih drugih većih i manjih mesta.

Ako se odlučite za izradu sajta, mi vam nudimo sajt po izuzetno povoljnim cenama. Cene naših usluga možete videti klikom ovde. Dakle, ako vam je potreban sajt, pozovite nas, mi ćemo doći u Smederevo kako bismo dogovorili uslove izrade. Za sve projekte potpisujemo ugovor koji je obavezujući za obe strane. Mi se obavezujemo da ćemo sajt završiti u propisanom roku po unapred definisanoj ceni, vaša obaveza je da završen sajt isplatite u celosti. Sve cene koje su prikazane na sajtu su sa uračunatim porezom u dinarskoj protivvrednosti.

Ipak, želimo da nagalasimo da je izrada sajta samo prvi korak u procesu vašeg predstavljanja u digitalnom svetu. Ukoliko niste organizacijiam udruženje ili kompanija kojoj je potreban sajt samo kako bi se predstavila klijentima koji ciljano dolaze da vide sajt ili najnovije vesti, već želite da zahvaljujući poziciji sajta ostvarite i profit, moramo vam napomenuti da sama izrada sajta najčešće neće biti dovoljna. Stara izreka glasi, da ako želiš nekoga da ubiješ, a da ga niko ne pronađe, sahrani ga na drugoj strani google-a. Dakle, ako želite da vas budući klijenti pronalaze preko google pretražiavča, najčešće će vam biti potrebno i nešto više truda od same izrade sajta. Ovaj „trud“ se stručno zove optimizacija.

 

SEO OPTIMIZACIJA SMEDEREVO

SEO (search engine optimization) podrazumeva niz radnji koje preduzimaju naši stručnjaci kako bi vašem sajtu pomogli da se popne što više u google pretrazi. Neki sajtovi jednostavno nikada ne dođu na prvu stranu jer nisu seo friendly. Zbog toga vas savetujemo da, u zavisnosti, od vaših potreba, vodite računa kome poveravate izradu sajta. 

S obzirom da ste u Smederevu i da vam je potreban sajt (čim čitate naš članak), mi ćemo vam dati primer za vaš grad.

Recimo da se bavite prodajom pvc stolarije i targetirate klijente koji dolaze iz Smedereva i okoline. Očekivano je da svi oni koji žive u Smederevu, a potrebna im je pvc stolarija lokalizuju pretragu i da koriste sledeće ključne reči: pvc stolarija Smederevo. Ukoliko ovo ukucaju, vi pošto ste iz Smedereva želite da budete u vrhu pretrage. Mi vam to nudimo. Naši klijenti koji se bave prodajom pvc stolarije to su postigli. Ukoliko ukucate pvc stolarija Smederevo, u vrhu prve strane nalaze se dva sajta, oba smo mi radili. Reč je o sajtovima PVC Stolarija Rakić i PVC Stolarija Smederevo.

Dakle, oni su postigli svoj cilj i teško da će ih neko pomeriti sa te pozicije. Na vama je da odlučite.

Ukoliko se odlučite za našu agenciju, mi ćemo vam napraviti najbolju ponudu. Pozovite nas kako bismo dogovorili sastanak jer to vas ništa neće koštati.

Izrada sajta Smederevo

Sajtovi Smederevo

KONTAKT:

Broj telefona: + 381 60 444 10 46

E-mail: info@sajtovinaklik.com

Radno vreme: 8-20 (pon-ned)

POVEZANE STRANE:

* Sve cene su sa uračunatim porezom. Za kombinovanje različitih paketa odobravamo dodatne popuste.